High Tea Rotterdam

Op zoek naar een leuke locatie voor een High Tea in Rotterdam? Hieronder vind je enkele locatie's waar u terecht kunt, of uw high tea kunt bestellen.

High tea ss Rotterdam

High tea ss Rotterdam

Wel eens nagedacht over een high tea op de SS Rotterdam? Op de SS Rotterdam zijn er vele mogelijkheden voor een high tea, voor zowel grote als kleine groepen zijn er dagelijks mogelijkheden in de Club Room. Ook voor een besloten variant in een aparte ruimte denken we graag met u mee. 

De High Tea wordt dagelijks vanaf 12:00 uur geserveerd in de Captains Lounge. Voor grote groepen...

lees verder

High tea bij Kunst & Kitsch Rotterdam

High tea bij Kunst & Kitsch Rotterdam

Als u op zoek bent naar een gezellige high tea in Rotterdam op een prachtige en sfeervolle locatie, dan kunt u eens gaan kijken bij De Kunstsalon. Hier kunt u verschillende workshops volgen maar ook voor een uitstekenden high tea zit je hier helemaal goed. Deze unieke benadering kom je niet overal tegen, maar wel in Rotterdam. Dit maakt het tot een heel leuke ervaring.

lees verder

Hotel New York in Rotterdam biedt ook high tea voor 1

Hotel New York in Rotterdam biedt ook high tea voor 1

Het komt niet heel vaak voor dat het mogelijk is om een high tea voor 1 persoon te bestellen. Bij Hotel New York in Rotterdam is het echter geen enkel probleem. Want waarom zou je niet alleen mogen genieten van al dat lekkers van een high tea. Juist als je alleen bent kun je wel wat lekkers gebruiken. Kom dus voor een high tea voor 1, maar natuurlijk ook voor groepen, naar de high tea...

lees verder

High tea bij Stroom Rotterdam

High tea bij Stroom Rotterdam

Deze high tea locatie in Rotterdam was ooit een elektriciteitscentrale op een drukke pier in de Rotterdamse haven. Nu is het de hipste en leukste lokatie voor een high tea in Rotterdam. De oude stalen constucite van het pand is op veel plaatsen nog te zien. Bij de entree sta je recht onder een reusachtige oude takelinstallatie. High tea in een bijzondere ambiance in Rotterdam.

...

lees verder

High tea Coopvaert in Rotterdam

High tea Coopvaert in Rotterdam

High tea locatie Coopvaert aan het Blaak in Rotterdam is geopend van vroeg in de ochtend tot in de late avond biedt. Deze sfeervolle locatie in het centrum van Rotterdam leent zicht uitstekend voor een high tea. Met uitzicht op de Leuvehaven en het beeld van Zadkine geniet u nog meer van uw high tea.

De hoge plafonds met de prachtige vide, de medewerkers en de gezellige inrichting...

lees verder

High tea catering in regio Rotterdam

High tea catering in regio Rotterdam

High Tea Catering zet een feestje op tafel met een echte Engelse High Tea! (regio Rotterdam)

Feestje? Iets te vieren? Denk dan eens aan een sfeervolle Engelse High Tea bij u thuis in de regio Rotterdam. Lekker thuis in de tuin of op het bedrijf of instelling. Hospitalitea Catering verzorgt High Tea catering in Rotterdam en regio en zet echt een feestje op tafel met...

lees verder

 

High Tea & Rotterdam - waarom high tea-en in Rotterdam?

Rotterdam staat natuurlijk wereldwijd bekend om de haven. Ook in verschillende van bovenstaande high tea locatie's in Rotterdam is daar wel iets van terug te vinden. De high tea zelf is op het thema aangepast, of de ambiance verwijst naar de havenactiviteit in Rotterdam.

Verder is Rotterdam één van dé winkelsteden van Nederland. Groot voordeel wanneer je high tea wilt combineren met winkelen in Rotterdam. En het mooie is, shoppen op zondag is geen enkel probleem in Rotterdam. En laat dat nou juist een populaire dag zijn voor een high tea.

Laat je ook verwennen en kom snel eens genieten van een heerlijke high tea in het prachtige Rotterdam.

- Rotterdam is de 2e stad van Nederland - Rotterdam is een havenstad - Er zijn talloze high tea-locatie's in Rotterdam -