High Tea Noordwijk

High Tea in Noordwijk? Voor een lekkere High Tea in Noordwijk kunt u terecht bij onderstaande gelegenheden in Noordwijk:

Brasserie Noordzee - voor een high tea in NoordwijkHigh tea noordwijk, hightea, high tea, noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 8
2202 GS Noordwijk aan Zee
Telefoon :071-3619205

Deze High Tea locatie in Noordwijk is gelegen aan de boulevard van Noordwijk. De high tea wordt genoten in de de brasserie van Mercure Hotel Noordwijk. Noordwijk ligt in het hart van de Bollenstreek en is dus in zomer en voorjaar schitterend om te bezoeken voor mensen die houden van prachtige bloemenvelden, frisse zeelucht en een heerlijke high tea. Voor deze ingredienten zit u gebakken in Brasserie Noordzee in Noordwijk. De rest van het jaar is het natuurlijk ook heerlijk uitwaaien in Noordwijk.

Naar wens kan de high tea worden genoten in de serre of in de gezellige bar The Piper's Club. U kunt dus kiezen voor uitzicht op zee of de gezelligheid van de haard. Kortom, een ideale locatie voor een high tea in Noordwijk. En prima te combineren met een wandeling opver het strand en door de duinen van Noordwijk.

De high tea bestaat uit: petitfours - hartige sandwiches - muffins - roombotercake - gevulde soesjes - bonbons - roomboter- en amandelkoekjes - thee / koffie.

Tip: bestel een Bongo kadobon voor deze high tea in Noordwijk!

Mercure hotel Noordwijk voor een high tea met uitzicht op zee high tea -en bij Mercure Noordwijk

Uw bedrijf op een topnotering in Google?

Dat kan via de high tea Noordwijk-pagina! Deze pagina eindigt in de hoogste regionen van Google op de zoekopdracht "high tea Noordwijk" U kunt de plaats innemen van bovenstaande voorbeeldpresentatie voor bijna niets. Meer weten?

Hotel Zonne - voor High Tea in Noordwijk

Rembrandtweg 17
2202 AT Noordwijk aan Zee
Telefoon: 071 3619600

Hotel Zonne is schitterend gesitueerd in de mooie en rustige duinen van Noordwijk. Er zijn meerdere zonneterassen en ruimtes met comfortabele loungestoelen. Er is een bloementuin en zijn zelfs twee tennisbanen. Hotel Zonne is dè perfecte plek voor een High Tea in Noordwijk.

High tea in Noordwijk doe je bij Hotel Zonne

Wilt u met link in plaats van één van bovenstaande voorbeeldpresentaties op de High tea Noordwijk-pagina staan? contact