High tea Scheveningen

Op zoek naar een gezellige high tea in Scheveningen? Badplaats Scheveningen is bij uitstek geschikt voor een dagje uit, dus waarom zou u niet kiezen voor een heerlijke high tea, bijvoorbeeld na een heerlijke wandeling over het strand van Scheveningen.

Voor een goede high tea in Scheveningen kunt u terecht bij:

high tea in scheveningen bij Blue LagoonStrandpaviljoen Blue Lagoon - voor een high tea in Scheveningen
Strandweg 25-27 - Scheveningen
Tel: 070-3501225 | website

Strandpaviljoen Blue Lagoon is gelegen op het strand van Scheveningen, vlakbij het karakteristieke Kurhaus met een prachtig uitzicht op de markante Pier. De relaxte en loungy ambiance brengt u in hogere sferen en kunt u genieten van onze goede service, het prachtige uitzicht en het heerlijke eten! Blue Lagoon is tevens een unieke locatie voor een bedrijfsborrel, een knalfeest of bruiloft.

High tea Scheveningen,  Hightea Scheveningen, ScheveningenLijkt het u niet heerlijk om op het strand van Scheveningen te genieten van een uitgebreide high tea? Heerlijk onderuitgezakt snoepen van mini sandwiches en petit fours met op de achtergrond het geruis van de zee. Dan bent u bij Blue Lagoon aan het juiste adres! Een high tea is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower, jubileum of afscheid van een collega.

De high tea bij Blue Lagoon in Scheveningen bestaat 4 zoete- en 4 hartige lekkernijen en natuurlijk onbeperkt thee

Een high tea Bij Blue Lagoon in Scheveningen is mogelijk vanaf 4 personen. Reserveren verplicht.

Tot ziens bij Blue Lagoon!

high tea op het strand van Scheveningen, lekker genieten, lekker high tea-en

 

high tea bij El Nino in Scheveningen

High tea aan het strand - bij “El Niño”

Strandweg 31 - Scheveningen
T: 070 322 9107 
E: info@elnino.nl

Voor het ultieme strandgevoel kies je voor een tot in de puntjes verzorgde high tea. Zowel de hartige als de zoete versnaperingen zijn perfect op elkaar afgestemd. De thee die we daarbij serveren maakt het helemaal af. Een aanrader voor wie een keer wat anders wil dan een lunch en natuurlijk uiterst geschikt om eens lekker bij te praten met je vriendinnen, je geliefde of je familie.

Wie op zoek is naar een alternatief voor een zakelijke borrel of lunch, maakt met onze high tea een uitstekende keuze want ook met collega’s of zakenrelaties is de high tea een echte aanrader.

High Tea “El Niño” -  € 19,50  (online € 17,50)

  • Onbeperkt thee of koffie
  • Selectie traditionele en speciale theesoorten
  • Assortiment finger sandwiches met zalm, roomkaas en carpaccio
  • Muffins en scones met clotted cream en confiture
  • Diverse roomboterkoekjes
  • Petitfours en homemade tiramisu