High Tea Gouda

U zoekt een high tea in Gouda?

U kunt terecht bij onderstaand etablissement in Gouda:

High tea Gouda, Hightea Gouda, high tea

Brasserie Felicia - voor een lekkere High Tea in Gouda

Spieringstraat 99-101
2801 ZJ Gouda

High tea-en in Gouda? Ga eens kijken bij Brasserie Felicia in Gouda! Dat wordt de volmaakte combinatie van een high tea en een culinaire happening. U kunt genieten van een kopje heerlijke thee en de daarbij behorende overheerlijke hartige en de zoete lekkernijen. Wilt u ook komen high tea-en bij Felicia in Gouda? Graag minimaal 48 uur van tevoren reserveren. Kijk op de website voor meer informatie over Brasserie Felicia aan de Spieringstraat in Gouda.

Er is bij Brasserie Felicia in Gouda keuze uit 4 (!) soorten high tea. Naast de "gewone" high tea is er keuze uit de Budget, de Luxe en de glutenvrije variant.

Kom ook high tea-en bij Felicia in Gouda.

High tea -en in Gouda doe je bij Felicia
Kortom: High tea-en in Gouda doe je bij Brasserie Felicia!
 

Uw bedrijf op High Tea Gouda?

Dat kan. We plaatsen maximaal 2 bedrijven in Gouda op de high tea Gouda-pagina van High tea Site. Waarom zou u vermeld willen worden op High Tea Gouda?

Deze pagina scoort een topnotering op de zoekopdracht "High tea Gouda" in Google. En dat is precies hoe mensen zoeken als ze willen high tea-en in Gouda. Zorg dus dat ze dan bij uw bedrijf uitkomen. Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden op High Tea Gouda.