High tea catering in regio Rotterdam

High tea catering in regio Rotterdam

High Tea Catering zet een feestje op tafel met een echte Engelse High Tea! (regio Rotterdam)

Feestje? Iets te vieren? Denk dan eens aan een sfeervolle Engelse High Tea bij u thuis in de regio Rotterdam. Lekker thuis in de tuin of op het bedrijf of instelling. Hospitalitea Catering verzorgt High Tea catering in Rotterdam en regio en zet echt een feestje op tafel met fantastische zelfgemaakte hartige en zoete lekkernijen zoals o.a. carrotcake, cheesecake, scones met clotted cream, diverse sandwiches,bonbons en quiche. Kortom, een zeer complete high tea!

Lekker een paar uurtjes ontpannen genieten onder het genot van heerlijke thee van Thieme's Echte Thee en lekkere hapjes maken uw feestje compleet. Wij dekken alles mooi op met stijlvol servies, tafellinnen en decoratie.

Wij verzorgen uw teaparty vanaf 12 tot 100 personen in de regio Rotterdam en afhankelijk van het aantal personen tot 60 kilometer daarbuiten.

Een high tea is leuk voor bijvoobeeld een verjaardag, jubileum, bruiloft, tuinfeest, doopfeest, bedrijfsfeestje, Sara, afscheid van een collega, babyshower, receptie, personeelsdagje, lunch e.d.

Rondom de Kerstdagen verzorgen wij een speciale Kerst High Tea voor grotere groepen vanaf 25 personen. Ook bediening is mogelijk. Wij zetten dan de thee en serveren deze aan uw gasten uit, we houden het buffet netjes, doen de afwas en ruimen na afloop alles weer af. Voor de kinderen is er een speciale aangepaste kinder-tea!

Hospitali-Tea Catering - voor high tea catering in regio Rotterdam

high tea Rotterdam, Rotterdam, high teaTerug naar overzicht "High tea Rotterdam"