High tea Catering

High tea Catering? - Voor een uitstekende verzorgde middag: High tea catering!

 

High tea catering is natuurlijk ook een prima mogelijkheid. U geeft een gezellige high tea party en laat een professionele catering de high tea tot in de puntjes verzorgen. Als u dit door een catering bedrijf laat verzorgen kunt u er vanuit gaan dat de high tea vlekkeloos verloopt. De high tea wordt door vakmensen bereid en klaargezet. Desgewenst kan de catering de high tea ook gedurende de dag begeleiden, door bijvoorbeeld de high tea door het catering-bedrijf uit te laten serveren.

Wie verzorgt een goede high tea catering?

Op deze pagina vindt u een aantal high tea catering bedrijven die graag een compleet verzorgde high tea voor u serveren.

high tea catering via Berkel high tea catering

High Tea Catering van Van Berkel

high tea catering via haute cuisine high tea catering

High tea Catering van Haute Cuisine

high tea catering via casserole high tea catering

High tea Catering van La Casserole

 

Hemelse High Tea - hemels genieten van onze high tea catering!

high tea catering, catering van high tea op locatie

T: 06-47092376
E: info@hemelsehightea.nl

Hemelse High Tea is ideaal voor iedereen die een feestje wil geven of gewoon gezellig met vrienden of familie wil afspreken zonder zelf uren in de keuken te staan en toch iets origineels op tafel te zetten.

Hemelse High Tea bezorgt een high tea op de door u gewenste locatie rond een straal van 40 kilometer rondom Utrecht. De high tea kan worden geleverd met een compleet high tea servies in stijl om de beleving compleet te maken. Voor alles wordt gezorgd. Laat uzelf en uw gasten verwennen met lekkere sandwiches, quiches en soep. Proef ook de heerlijke gebakjes, taarten, scones, cupcakes, soesjes en andere zoetigheden. Alle gerechten zijn huisgemaakt en worden geleverd met luxe thee. Er is keuze uit verschillende menu's.

High tea aan huis? Al eens aan high tea catering gedacht?

Als u een high tea aan huis geeft is het natuurlijk fijn als u er zelf ook een beetje van kunt genieten. U kunt dan voor de high tea catering inschakelen. Zo kunt u zelf ook genieten en loopt de high tea op rolletjes. Want, ieder zijn vak, en dat geld ook voor catering!

Tags: high tea, cateraar, cateringbedrijf, catering, high tea cateraar