High tea organiseren

Zelf een high tea organiseren is leuk, Misschien nog wel leuker dan aanschuiven en je laten verwennen. Het zelf organiseren geeft een goed gevoel, al is het alleen al door de blije gezichten om je heen als je het goed hebt weten te organiseren. En je kunt het zo uitgebreid maken als je maar wilt!

Zelf High Tea organiseren? Hoe doe ik dat?

Om een goed high tea tot in de puntjes te organiseren is het verstandig om er een boek bij te nemen. Zo zijn er verschillende boeken over het organiseren van een high tea. Het mees aansprekende op dit vlak is toch wel dit e-boek.

Met dit volledige stappenplan voor het succesvol organiseren van een High Tea sla je geen modderfiguur bij je vriendinnen! 
>> Meer weten of bestellen >>

Wat zeggen eerdere kopers over eBoek 'High tea organiseren'?

Dit zegt Cindy, 36 jaar:
"Toen ik mijn eerste high tea organiseerde had ik niemand verteld dat ik werkte met een stappenplan. (...) Een goede vriendin die al veel high tea's heeft gegeven was behoorlijk geshockeerd dat ik met zo weinig ervaring zo'n geweldige high tea neerzette. En dat zonder haar hulp!"

Dit zegt Susan, 23 jaar:
"Met behulp van het stappenplan heb ik mijn high tea tot in de puntjes voorbereid. Die middag kreeg ik zoveel complimenten dat ik de hele avond met een glimlach rondliep!"

Dit zegt Sander, 27 jaar:
"Voor mijn verjaardag gekozen om een high tea feest te geven. Op internet gezocht naar tips, en even getwijfeld om dit e-boek aan te schaffen. Uiteindelijk toch gedaan en absoluut geen spijt van. Een hele complete gids met veel handige tips en lekkere recepten. Met wat keukenhulp van m'n vriend een gezellige high tea neergezet en tegelijkertijd een goede beurt gemaakt bij mijn (toekomstige) schoonouders. Is mooi meegenomen!"

 

 


Er komt nog best veel kijken bij het organiseren van een high tea. Dit boek kan je daarbij heel goed helpen!  >>Zelf high tea organiseren - voor het succesvol organiseren van High Tea