High tea Leusden

Zoek naar een leuke high tea locatie in Leusden? Op deze pagina vindt u gegarandeerd een high tea in Leusden:

High tea in Leusden bij de MofRestaurant en Partycentrum De Mof - ook voor een high tea in Leusden!

Arnhemseweg 95
3832 GK Leusden-Zuid
Tel: 033-2861403

De high tea van "De Mof" is een begrip in Leusden en ver daarbuiten. En dat is niet alleen omdat deze high tea drie uur duurt, maar wel om de enorme varieteit die geboden wordt. Tijdens het eerste uur van de high tea genit u van allerlei zoete lekkernijen. Daarna komen de hartige hapjes, zoals sandwiches, kazen en andere hartigheden.

De Mof in Leusden is een leuke high tea locatie

De Mof biedt verder mogelijkheden om de high tea uit te breiden met een boswandeling onder begeleiding van een gids. Blijft u liever binnen dan kunt u de toch al uitgebreide high tea nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld warme beenham, soep of wellicht een glaasje champagne.

Wilt u meer weten over deze high tea locatie in Leusden? high tea  buffet in LeusdenWij nodigen u uit om een kijkje te nemen op de website: www.demof.nl. Hier kunt verschillende ruimtes met prive terras bekijken
(wo, do en vr vanaf 12 pers. za en zo vanaf 2 pers)

High tea Leusden, Hightea Leusden, Leusden Uw bedrijf ook op High tea Leusden?

Wij hebben nog plaats voor één high tea locatie in Leusden om zich te presenteren op de Leusden-pagina van High Tea Site.

De pagina scoort goed in zoekmachines op de zoekopdracht "high tea Leusden" en dit kan wel eens veel extra aandacht voor uw high tea betekenen!

Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden op High Tea Leusden.Wilt u op High tea Leusden staan? Dat kan! Neem contact op voor plaatsing op High tea Leusden

High tea recepten?
High tea party?
High tea catering?