High tea Zaandam


High tea Zaandam? Voor een heerlijke high tea kunt u eens informeren bij:

Zus & Thee - voor high tea catering in regio Zaandam

Zus en Thee verzorgt high tea in regio ZaandamTel: 06-54901698 | 06-27180470
Website | Mail

Zus & Thee verzorgt bij u een overheerlijke High Tea op locatie. Gewoon thuis, tijdens een feestje of op het werk! Denkt u bijvoorbeeld eens aan een jubileum, vriendinnendag, verjaardagsfeestje of een  kindje op komst. Wij zorgen voor de diverse smaakjes thee, de hartige en zoete lekkernijen zoals scones,muffins,taart,quiche en sandwiches.

DEen geheel verzorgde high tea tafel door Zus en Thee, Zaandame aankleding van de tafel (lakens, servetten, servies en bestek). Wij zetten alles voor u klaar en komen het ook (servetschoon) weer bij u ophalen zodat u thuis niet met de afwas zit. U hoeft dus alleen nog maar voor gekookt water te zorgen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kan u zelf ook van het begin tot het einde genieten!

* deze high tea cateraar is gevestigd in Zaandam en bezorgt gratis in Zaandam. Zus & Thee verzorgt ook graag uw high tea buiten Zaandam. Dan wordt er 30 cent per kilometer gerekend.

 

High tea Zaandam, Hightea Zaandam, Zaandam Uw bedrijf? - voor een High tea Zaandam

Wij hebben helaas nog geen high tea locatie in Zaandam. Verzorgt u high tea in Zaandam en wilt u dit onder de aandacht brengen via deze drukbezochte High Tea Site? Dat kan voor slechts enkele euro's per maand.

Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden op High Tea Zaandam

Voorlopig verwijzen wij de bezoekers van deze pagina gaag door naar het