High tea Veghel

High tea in Veghel vind je bij...

 

Aubergerie De Leesthoeve - voor een high tea in Veghel

high tea veghel, veghel, high tea

Markhof 1
5463 NN Veghel
Telefoon: 0499-375537

Deze high tea locatie in Veghel is de mooiste achttiende-eeuwse boerderij van Brabant. Deze monumentale boerderij wordt veel gebruikt voor trouwerijen en andere feestelijkheden. Daarmee is het ook een ideale locatie voor een high tea!

De Leesthoeve in Veghel beschikt over verschillende feestzalen voor de high tea. De eerste is de Gelagkamer, een prachtige high tea zaal. Daarnaast is er de prachtige Serre, die verbonden is met de binnenplaats van dit adembenemende partycentrum in Veghel. Tot slot is er nog de Tuinkamer. Deze zaal is zeer geschikt voor een high tea voor kleinere gezelschappen. U kunt bij dit partycentrum in Veghel dus uitstekend terecht met zowel grote als kleine gezelschappen

Kortom:  Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve is de ideale high tea locatie in Veghel! Kom ook eens high tea-en in Veghel.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw high tea in Veghel.

high tea in veghel, high tea bij Leesthoeve in Veghel

Hutten – BroederkapelGezellige high tea locatie in Veghel

Broedershof 98
5462 EG Veghel

Als gastvrouw heet ik u graag persoonlijk welkom in de Broederkapel Veghel: een prachtige en bijzondere plek voor een High Tea, Lunch of Wine. Onze kok heeft diverse arrangementen voor u met zorg en smaak samengesteld, steeds wisselend en dus verrassend.

high tea broederkapel veghelOnze originele High Tea  is voor iedereen die van deze Engelse traditie houdt maar oer-Hollands wilt genieten!

Bij onze zeer uitgebreide High Tea serveren wij o.a. huisgemaakte sandwiches om uw vingers bij af te likken, heerlijke quiche, taartjes, gevulde soesjes, muffins, en natuurlijk ontbreekt de scone met clotted cream en huisgemaakte jams niet. Kies hierbij uw favoriete smaak Clipper Tea.

Onze deuren staan voor u open van woensdag tot en met zondag van 10u tot 17u.

Nieuw! Gluten-, Lactose- en Tarwe Vrij genieten.

Als een van de eerste High Tea locaties in Brabant bieden wij vanaf nu een compleet gluten-, lactose- en tarwevrije High Tea aan!  Deze bijzondere High Tea bestaat o.a. uit scones, clotted cream (ja echt waar) muffins, taartjes en meer.

Tot ziens!
Liselotte

 

High tea Veghel, Hightea Veghel, Veghel

Uw bedrijf op High tea Veghel?

Verzorgt uw bedrijf high tea in Veghel of omgeving en wilt u dit presenteren via de Veghel-pagina van de High Tea Site? U zult hiermee hoog scoren in Google op de zoekopdracht "High tea Veghel". En dat is precies hoe mensen zoeken die willen high tea-en in Veghel. Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden op High tea Veghel

- Veghel ligt in Brabant - Veghel telt ruim 37.000 inwoners - Veghel kent mooie high tea locatie's-