High tea Valkenswaard

Welkom op de High Tea Valkenswaard-pagina. Bent u op zoek naar een leuke locatie voor high tea in Valkenswaard? U staat op het punt om de geschikte locatie voor uw high tea te vinden.

________________________________________________________________

high tea in Valkenswaard? Dat doe je bij B&N in ValkenswaardB&N eetcafe - voor heerlijke high tea in Valkenswaard

Markt 16
5554 CC  Valkenswaard
Tel: 040-2013230

ValkenswaardHigh tea-en een populair fenomeen. Dit van oorsprong Engelse gebruik is een ideaal uitje voor als je op zoek bent naar een gezellige middag met vrienden, vriendinnen of familie. Bij Eetcafe B&N weten ze wel raad met een high tea! De high tea biedt een overweldigend assortiment zoete en hartige lekkernijen, waaronder uiteraard Engelse scones, brownies en muffins, maar bijvoorbeeld ook sandwiches, hartige mini hapjes en wraps. Kortom, teveel om op te noemen. Ga gewoon eens lekker genieten bij B&N Eetcafe aan de Markt in Valkenswaard.

Tot snel in Valkenswaard!

Geinteresseerd? neem dan snel telefonisch contact op: Tel. 040 - 201 32 30

 

_____________________________________________________________

High tea Valkenswaard, Hightea Valkenswaard, Valkenswaard Verzorgt u misschien high tea in Valkenswaard?

Dat komt mooi uit, want High tea Valkenswaard heeft nog een plaatsje over voor uw bedrijf. De high tea site kan uw high tea zonder twijfel meer onder de aandacht brengen. Uw bedrijf komt namelijk hoog in Google op de zoekopdracht "High tea Valkenswaard". Lees hier meer over hoe u zich kunt aanmelden voor Valkenswaard.

Ook voor high tea buiten Valkenswaard:

- Valkenswaard ligt in Noord Brabant - Valkenswaard telt bijna 31.000 inwoners - Striepersgat is de carnavalsnaam van Valkenswaard -