High tea Utrecht

High tea in Utrecht? Een high tea in Utrecht kunt u krijgen / bestellen bij:

Taartjes enZo! - voor een 'afhaal' high tea in regio Utrecht!

high tea thuis in Utrecht? Haal uw high tea hapjes bij Taartjes EnZo in Utrecht

afhaal high tea utrecht, high tea catering Utrecht

Regio Utrecht
Telefoon: 06-29090817

Taartjes enZo! is gevestigd in Utrecht en is gespecialiseerd in taarten en taartjes, geinspireerd op de Franse keuken en verzorgt ook de lekkerste high tea hapjes in de regio Utrecht. Wilt u bijvoorbeeld een high tea bij u thuis organiseren, maar heeft u geen zin om de high tea-hapjes allemaal zelf te maken? Denk dan eens aan Taartjes enZo! Uw high tea wordt zo gegarandeerd een succes.

Een volledig verzorgde "afhaal" high tea van Taartjes enZo! is al mogelijk vanaf ca.€ 6,50 per persoon. U kunt een high tea bestellen vanaf 10 personen.

Taartjes enZo! is tevens het adres voor uw bestelling van homemade taartjes gevuld met vruchten van het seizoen, chocoladetaart, notentaartjes, cheesecake en tarte au citron. Staat uw voorkeur hier niet bij? Neem dan contact op voor de andere mogelijkheden. Uw bestelling kan worden afgehaald in Utrecht (omgeving Wilhelminapark).

high tea catering, catering van high tea op locatieHemelse High Tea - hemels genieten - regio Utrecht
T: 06-47092376
E: info@hemelsehightea.nl

Hemelse High Tea is ideaal voor iedereen die een feestje wil geven of gewoon gezellig met vrienden of familie wil afspreken zonder zelf uren in de keuken te staan en toch iets origineels op tafel te zetten.

Hemelse High Tea bezorgt een high tea op de door u gewenste locatie rond een straal van 40 kilometer rondom Utrecht. De high tea kan worden geleverd met een compleet high tea servies in stijl om de beleving compleet te maken. Voor alles wordt gezorgd. Laat uzelf en uw gasten verwennen met lekkere sandwiches, quiches en soep. Proef ook de heerlijke gebakjes, taarten, scones, cupcakes, soesjes en andere zoetigheden. Alle gerechten zijn huisgemaakt en worden geleverd met luxe thee. Er is keuze uit verschillende menu's.

-----------------

High tea Utrecht, Hightea, Utrecht

Restaurant Bis - voor een high tea in Utrecht

Lijnmarkt 26
3511 KH Utrecht
Telefoon: 030-2315831

Restaurant Bis in Utrecht is een eigentijds restaurant in historisch, monumentaal pand. Dit gezellige restaurant in Utrecht verzorgt ook high tea arrangementen. De high tea bij Bis kan in verschillende vormen worden besteld. Wilt u een traditionele high tea, of mag het extra feestelijk en wilt u graag een glaasje Prosecco bij uw high tea. Het is allemaal mogelijk in Utrecht.

Restaurant Bis is gelegen aan de lijnmarkt in hartje Utrecht met uitzicht op de Oudegracht en de domtoren. Deze high tea is dus dé perfecte afsluiter van een dagje winkelen in Utrecht. Utrecht heeft u veel te bieden en wat is dan lekkerder dan nagenieten met een high tea met allerlei lekkernijnen?

Komt u ook lekker high tea-en bij Restaurant Bis in Utrecht?

high tea utrecht, utrecht, hightea

 

High tea Utrecht, Hightea Utrecht, Utrecht

Wilt u met uw high tea locatie in Utrecht op de plek komen van bovenstaande voorbeeldpresentatie? Dat kan, bovenstaand restaurant in Utrecht is geplaatst als voorbeeld. U kunt deze plek op High tea Utrecht overnemen. Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden voor High tea Utrecht. Deze pagina zal binnenkort hoog gaan scoren in Google op "High tea Utrecht". Wilt u meer aandacht voor uw high tea in Utrecht? Meld u dan aan.

Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht - Utrecht telt zo'n 301.000 inwoners - Wij zoeken een adverteerder voor de High tea Utrecht-pagina