High tea Tilburg

Tilburg is een mooie stad en een erg goed idee om er eens te high tea-en. Er is veel aanbod op dit gebied, dus erg makkelijk is het niet om te kiezen. We hebben dan ook niet alle high tea locaties in Tilburg op de site staan, maar wel een aantal hele leuke. Staat jouw favoriete high tea locatie hier nog niet bij? Attendeer ze dan op High tea site. Het is immers gratis om je bedrijf op de Tilburg-pagina te presenteren.

High tea-en in Tilburg?

In Tilburg kun je onder andere heel goed high tea-en bij onderstaande locaties.

High tea Wapen van Tilburg

High tea Wapen van Tilburg

Met de high tea van het Wapen van Tilburg laat je niet alleen jezelf, maar vooral ook anderen genieten. Samen genieten van een heerlijke high tea in Tilburg doe je dan ook bij het Wapen van Tilburg. Lekker, met vrienden, familie of collega’s. De high tea vers, ambachtelijk en natuurlijk erg smaakvol.

Wanneer je gaat high tea-en bij het Wapen van...

lees verder

High tea bij de Serre Tilburg

High tea bij de Serre Tilburg

Bij Lunchroom De Serre in Tilburg hebben ze 2 high-tea arrangementen. Een gezellig én lekker idee voor een uitje met vriendinnen! High-tea zoet waarbij u start met een mousserende wijn en we een ronde zoete hapjes serveren. Om de high-tea af te sluiten komt de populaire chocoladefondue op tafel met verschillende lekkernijen.

High-tea compleet waarbij...

lees verder

Bij Maud - High tea in Tilburg

Bij Maud - High tea in Tilburg

Bij Maud is altijd een goed idee als je zoekt naar high tea in Tilburg. Deze high tea kun je vanaf 2 personen reserveren op de daarvoor speciale pop-up date.  De High-Tea bestaat uit allerlei zoete als hartige hapjes, te beginnen met een amuse van vlees of vis, gevolgd door een soepje, verse taart, mini broodjes, bonbons, muffins, chocolade en andere zoete zaken en natuurlijk onbeperkt...

lees verder

High tea bij Café Studio in Tilburg

High tea bij Café Studio in Tilburg

De high tea mogelijkheden zijn eindeloos bij Cafe Studio in Tilburg. Maar ook van borrel tot diner, van workshop tot vergadering. Alles is er mogelijk. Uiteraard zijn wij met name geinteresseerd in de high tea die ze in Tilburg serveren.

Studio Tilburg serveert een goed verzorgde high tea al vanaf 2 personen. Voor een zeer redelijke prijs komt u ook nog eens niets tekort. De high tea...

lees verder

Puur Mercure - ook voor high tea in Tilburg

Puur Mercure - ook voor high tea in Tilburg

Zin in een high tea? Kom dan naar Puur Mercure in Tilburg. Lekker theeleuten met vrienden of vriendinnen, genieten van lekkere hapjes en een sfeervolle ambiance. Overgewaaid vanuit Engeland en nu ook in Tilburg bij Puur Mercure: de High tea!

De high tea van Mercure bestaat natuurlijk uit allerlei lekkere zoete en hartige hapjes, zoals brownies,...

lees verder

High tea bij Café Slagroom - Tilburg

High tea bij Café Slagroom - Tilburg

In Tilburg kun je bij Cafe Slagroom een hele leuke Tilburgse variant op de high tea krijgen. Bij dit etablissement aan het Piusplein in Tilburg geeft men dit typisch Engelse gebruik een echt Tilburgs tintje. Natuurlijk krijgt u daarbij ook de gebruikelijke lekkernijen die een high tea een high tea maken, maar dan aangevuld met een aantal echte typische...

lees verder

Verzorgt u high tea in Tilburg en wilt u ook vermeld worden op High tea Tilburg?

Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden op High Tea Tilburg

- Tilburg ligt in Noord Brabant - Tilburg telt zo'n 203.500 inwoners - Tilburg is de 6e gemeente van NL - In Tilburg kun je lekker high tea-en... -
Met gepaste trots presenteert Café Slagroom de Tilburgse High Tea.
Een zorgvuldig samengestelde High Tea met typisch Tilburgse lekkernijen , sandwiches, cakes, keuze uit diverse smaken thee, en nog vele andere zoete en hartige lekkernijen.

Een heerlijke manier om samen met vriendinnen te genieten van een ontspannen middag. Dagelijks kunt u bij Café Slagroom aan het gezellige Piusplein te Tilburg terecht voor een unieke, vernieuwende High Tea.
U kunt uw Tilburgse High Tea bij Slagroom tussen 12.00 en 18.00 uur beginnen. De High Tea duurt vervolgens zo'n twee uur.