High tea Sint-Oedenrode

High tea Sint-Oedenrode? Een High tea Sint-Oedenrode kunt u krijgen bij:

high tea sint oedenrodeKasteel Henkenshage - voor een high tea in Sint-Oedenrode

Laan Van Henkenshage 3
5492 BH Sint-Oedenrode
Telefoon: 0499 - 37.55.37

high tea in kasteel in sint-oedenrodeOp zoek naar een mooie locatie voor uw high tea in Sint-Oedenrode? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor een high tea bij Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. Dit is een wonderschoon kasteel met een prachtige binnenplaats en een nog mooiere kasteeltuin. Kasteel Henkenshage is werkelijk een sprookjesachtige high tea-locatie.

sint-oedenrode, kasteel, high tea, highteaLa Casserole Catering en Party Service verzorgt op deze schitterend locatie de catering van uw high tea. De locatie is uitermate geschikt voor grotere groepen, maar ook voor kleinere gezelschappen kunt u terecht in Sint-Oedenrode. Uiteraard zal het u bij dit high tea arrangement aan niet ontbreken. Hartig en zoet is er in overvloed en natuurlijk wordt er gezorgd voor de heerlijkste theesoorten.

Dus, zoekt u een geschikte high tea-locatie in Sint-Oedenrode, informeer dan zeker naar de mogelijkheden bij Kasteel Henkenshagen in Sint-Oedenrode.

High tea Sint-Oedenrode, Hightea Sint-Oedenrode, Sint-Oedenrode

Uw bedrijf op High tea Sint-Oedenrode?

Verzorgt uw bedrijf high tea in Sint-Oedenrode of omgeving en wilt u dit presenteren via de Sint-Oedenrode-pagina van de High Tea Site? U zult hiermee hoog scoren in Google op de zoekopdracht "High tea Sint-Oedenrode". En dat is precies hoe mensen zoeken die willen high tea-en in Sint-Oedenrode. Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden op High tea Sint-Oedenrode

- Sint-Oedenrode ligt in Brabant - Sint-Oedenrode telt ruim 17.500 inwoners - Sint-Oedenrode heeft mooie high tea locatie's -