High Tea Party

High Tea Party geven?

High Tea party organiserenDe High Tea Party is een razendpopulair fenomeen. Gezellig met vrienden of familie genieten van een heerlijke High Tea. Wilt u zelf een High Tea party geven dan volgt u de volgende stappen:

  1. Wie nodig je uit? Het is natuurlijk wel zo leuk om lekker te kunnen bijkletsen tijdens de High Tea Party, dus stel je een lijst(je) samen van mensen die je graag op de High Tea wilt ontvangen.
  2. Natuurlijk hoort er thee bij een High Tea. Vaak wordt er bij een goede High Tea thee gezet van mineraalwater om de smaak te optimalisen
  3. Welke hapjes wil je serveren? Voor een echte High Tea Party adviseren wij een combinatie van zoet en hartig. Scones, muffins, bronwnies en kleine sandwiches mogen niet ontbreken. Kijk eens bij onze High Tea recepten.
  4. De presentatie : Zet een (grote) tafel langs de kant van de ruimte waar de High Tea party wordt gehouden en leg er een mooi tafelkleed overheen. Verder is het leuk om de hapjes elegant te presenteren. Verder zet je kleine bordjes en lepeltjes en vorkjes neer waar men de hapjes op kan leggen. Vergeet natuurlijk ook de servetten niet. De thee geef je vervolgens een prominente plek op de tafel.

Zoekt u een goede high tea catering voor uw high tea party?

Neem eens contact op met één van onderstaande high tea cateraars:

Deze cateringbedrijven verzorgen uw high tea op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Neem vrijblijvend contact op om te bekijken wat deze high tea cateraars voor uw high tea kunnen betekenen.


 

Maak het jezelf gemakkelijk...

high tea party organiseren

en bestel het E-book! Je zult werkelijk een 5-sterren high tea neerzetten en je gasten imponeren!