High tea Oisterwijk

High tea Oisterwijk? We hebben voor u de volgende high tea locatie(s) in Oisterwijk: 

high tea in Oisterwijk, bij Onder de Linden in OisterwijkOnder de Linden - ook voor high tea

De Lind 63
5061 HV Oisterwijk
T: 013-5220414

Oisterwijk is een idyllisch stadje. De Parel in het groen in de driehoek tussen den Bosch Tilburg en Eindhoven. In 2012 bestaat Oisterwijk 800 jaar. In dat kader worden er veel activiteiten gehouden. "Onder de Linden" Eten & Drinken ligt midden op de Lind, het centrum van culinair Oisterwijk. Een schitterende A1 locatie en een chique huiselijke ambiance om  te genieten van een exquise High Tea.

Onze High Tea heeft een  kwalitatieve impuls gekregen. Meer aandacht voor ambachtelijk huisgemaakte  producten en een grote grotere variatie en een veranderde hoeveelheid zorgt dat de prijs/kwaliteitverhouding sterk verbeterd is. Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving van onze high tea.

Op zoek naar een geschikte trouwlocatie ? kom met je vriendinnen genieten van de high tea en ervaar wat wij allemaal kunnen bieden. Omdat Oisterwijk dus 800 jaar bestaat hebben wij ook een kortingspas uitgegeven. Zeker de moeite waard deze te kopen.

Voor meer informatie over deze high tea in Oisterwijk of andere arrangementen:  zie www.onderdelindenoisterwijk.nl\

  • Graag wel even van tevoren reserveren
  • Annuleringen uiterlijk 24u voor aanvang

 

Of u kunt terecht bij Cafe Slagroom voor een heerlijke high tea op slechts 20 minuten van Oisterwijk:

high tea Oisterwijk?

Cafe Slagroom - het ritje vanuit Oisterwijk zeker waard

Piusplein 6a
5035 WL Tilburg
Telefoon: 013-5820070

Bij Cafe Slagroom kun je een hele leuke Tilburgse variant op de high tea krijgen. Bij dit cafe geeft men dit van oorsprong typisch Engelse gebruik een leuk Brabants tintje. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de gebruikelijke lekkernijen die een high tea tot een high tea maken. Wel is er een aanvulling met een aantal echte typische hapjes uit Brabant. U krijgt bijvoorbeel een echt Toepertoetje, een Schrobbeler-bonbon en een Schrobbeler-likeurtje. Want wanneer men in Brabant vriendschap viert, drink men Schrobbeler.

Informeer ook eens naar de high tea van Slagroom Meer info >>>>

Oisterwijk

High tea Oisterwijk, Hightea Oisterwijk, Oisterwijk

Uw bedrijf verzorgt high tea in Oisterwijk

Verzorgt u high tea in Oisterwijk en wilt u daarmee hoog scoren in Google? Deze pagina scoort een topnotering op de zoekopdracht "High tea Oisterwijk". En dat is precies hoe mensen gaan zoeken wanneer ze willen high tea-en in Oisterwijk.

Zorg dus dat ze u vinden!

Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden op High Tea Oisterwijk

Intussen verwijzen wij de bezoekers van deze pagina gaag door naar het