High tea Nijmegen

U zoekt een High tea in Nijmegen? Vind hier een heerlijke high tea in Nijmegen.

De Hemel NijmegenDe Hemel - voor high tea in Nijmegen

Franseplaats 1
6511 VS Nijmegen
Telefoon: 024-3656394

Restaurant de Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan in het centrum van Nijmegen. Het middeleeuwse pand leent zich uitstekend voor lunch, feest en natuurlijk een high tea!

Voor wie van zoet en hartig én heerlijke thee houdt is dit echt een aanrader. Je kunt ook gerust de kinderen mee laten doen tegen een gereduceerd kindertarief. Reserveren voor de high tea kan vanaf 2 personen en is ook mogelijk voor grotere groepen en bedrijven. Wel even van tevoren bellen om teleurstelling voor te zijn. Kom ook naar de Hemel in Nijmegen!

Lekkere hapjes van de high tea

 

high tea bij Rozenhof in Nijmegen, Hightea

Hostellerie Rozenhof - voor een high tea in Nijmegen

Nijmeegsebaan 114
6564 CK Heilig Landstichting
Telefoon: 024-3230359

Hostellerie Rozenhof in Nijmegen beschikt over sfeervol restaurant en is een uitstekende lokatie voor vergaderingen, buffetten en... high tea! De Rozenhof ligt aan de rand van uitgestrekte bossen in Heilig Landstichting, gemeente Groesbeek. Leuk om een dagje fietsen of wandelen in de bosrijke omgeving van Nijmegen te combineren met een lekkere ontspannen high tea. Nijmegen grenst aan de uitgestrekte Groesbeekse bossen. Ook het centrum van Nijmegen is slechts op 4 km afstand.

Winkelen in Nijmegen en dan high tea-en is ook een aanrader! Het centrum van Nijmegen biedt een uitgebreid winkelaanbod. En wat is er lekkerder na een dagje shoppen dan een high tea in de rustieke en bosrijke omgeving die we vinden aan de rand van Nijmegen

- Nijmegen ligt in Gelderland - Nijmegen telt ruim 161 duizend inwoners - Nijmegen vrij vertaald: "nieuwe markt" -