High tea bij de Kemphaan in Almere

High tea bij de Kemphaan in Almere

De high tea van de Kemphaan in Almere: geniet van een heerlijke kop thee, aan een tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen. Onder het genot van geurige bloementhee of voor de liefhebbers koffie, kunt u genieten van:

Frivolité (mini bavaroise gebakjes),
Scones met clotted cheese en marmelade, verschillende zoetigheden zoals o.a. koekjes, brownies, mini muffins en slagroomsoesjes.
Tevens serveren wij fruitblokjes, Engelse sandwiches met gerookte zalm en komkommer, sandwiches met kruidenroomkaas en gerookte kip met abrikozen chutney.

De High Tea is uit te breiden naar uw persoonlijke wensen

In een modern gebouw op stadslandgoed De Kemphaan, net buiten de jongste en snelst groeiende stad van het land, bevindt zich een verrassend sfeervol restaurant- en vergaderaccommodatie De kemphaan. Een bijzondere locatie midden in de natuur met een prachtig terras aan het water én een eigen bierbrouwerij.

Restaurant De Kemphaan is onderdeel van horecabedrijf P4. Bij de locaties van P4 wordt zoveel mogelijk met biologische ingrediënten gewerkt zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Verder halen wij zoveel mogelijk producten bij boeren uit de streek.

Komt u high tea-en in Almere?

Graag vooraf reserveren via 036-5323844

Almere Kemphaan, voor een lekkere high teahigh tea bij de Kemphaan in Almere

Restaurant De Kemphaan

Kemphaanpad 8
1358 AC Almere
Tel: 036-5323844