High Tea Kadobon

kadobon bestellen, gift for 2 high tea

high tea kadobon van Gift for 2Een High Tea Kadobon is weer eens wat anders. Een doe-kado is helemaal hot en High Tea ook. Waarom combineren we dat niet? Dat kan tegenwoordig ook met de High Tea kadobon van Gift for 2!

De High Tea kadobon is een doosje met daarin een boekje en een bon die recht geeft op een High Tea arrangement voor twee personen. Je kunt daarbij kiezen uit High Tea arrangementen bij één van de ruim dertig deelnemende adressen.

De gelukkige ontvanger van de High Tea kadobon gaat samen met nog iemand smullen van zoete en hartige hapjes, vergezeld door heerlijke koffie of thee. Kortom: genieten en ontspannen, zoals dat hoort bij een high tea. Typisch Brits met scones en jam, maar het kan ook met een Italiaans, Zeeuws of Amerikaans tintje.

high tea bongo: de high tea kadobon

De High Tea kadobon is inwisselbaar op vele High Tea locaties in Nederland. Volg de links en je vindt gelijk meer informatie over de High Tea locatie's.

Gift for 2 High Tea Kadobon -  (high tea voor 2 personen)

Meer informatie / bestellen (tijdelijk niet mogelijk)

 

De High tea kadobon is in inwisselbaar in de meeste grote steden in Nederland, maar ook in veel kleinere plaatsen. Voor een overzhct van alle plaatsen waar de high tea kadobon te besteden is.

(De locatie's op deze site zijn niet per definitie dezelfde als waar u de high tea kadobon kunt inleveren. Deze locatie's kunt u vinden op de site van Gift for 2)