High tea IJmuiden

High tea IJmuiden? Een High tea IJmuiden kunt u krijgen bij:

high tea ijmuiden, ijmuiden, high teaBrasserie Beaufort (Holiday inn)- Voor een high tea in IJmuiden

Kennemerboulevard 250
1976 EG IJmuiden
Telefoon: 0255-566999

Als je van strand én high tea houdt, zit je in IJmuiden goed. Deze high tea-locatie in IJmuiden is onderdeel van de plaatselijke Holiday inn van IJmuiden. Nabij de haven van IJmuiden, de derde grootste haven van Nederland is, kunt u genieten van een heerlijke high tea. Misschien wel na een heerlijke wandeling over het strand van IJmuiden.

In IJmuiden is het goed vis eten, maar ook voor een goede high tea draaien ze hier hun hand niet om. Genietend van zoete en hartige lekkernijen kijk je uit op de boulevard van IJmuiden en zie je de Seaport Marina jachthaven

Deze high tea kan gebruikt worden aan de grote leestafel, bij de haard of op het terras met uitzicht over de duinen van IJmuiden. Na de high tea loop je zo weer het strand op om lekker uit te waaien en al het lekkers te laten zakken.

Kortom: een unieke high tea locatie in IJmuiden!

Tip: geef een High tea kadobon voor een high tea in IJmuiden.

Beaufort voor een high tea in Ijmuiden

------

High tea IJmuiden, Hightea IJmuiden, IJmuiden

Uw bedrijf? - voor een High tea IJmuiden

Bovenstaande high tea locatie in IJmuiden is een proefplaatsing. Wilt u met uw bedrijf in IJmuiden op deze plek staan? Dat kan! Lees hier meer over hoe u zich kunt aanmelden voor plaatsing op High tea IJmuiden.

- IJmuiden valt onder gemeente Velsen - IJmuiden heeft de 3e haven van NL -