High tea Hoorn

High Tea in Hoorn? Voor een goed verzorgde en gezellige high tea in Hoorn kunt u terecht bij:

High tea in engelse sferen bij Gumbleton in Hoorn, high tea te hoornGumbleton's - het high tea adres van Hoorn

 

Grote Noord 14
1621 KJ Hoorn
Tel: 0229-214845 | 06-51424793

Zodra u binnenloopt bij Gumbleton's Tearoom in Hoorn voelt u direct de ontspannen Engelse sfeer. Als u komt high tea-en bij Gumbleton's in Hoorn zult u zich echt gast voelen.

Hoorn, een leuke plaats voor een high tea Het sfeervolle pandje aan de Grote Noord in Hoorn is de ideale locatie voor een heerlijke high tea. In het boekje "High tea in West- en Midden Nederland" krijgt Gumbleton's dan ook de hoogst haalbare waardering. De lat is hoog gelegd, maar bij Gumbleton's doen ze er alles aan om die lat daar te houden!

Bij Gumbleton's kunt u kiezen uit verschillende soorten high tea, van een kinder high tea tot de luxe en zeer uitgebreide Gumbleton High Tea. Ook een suiker- of glutenvrije high is mogelijk in overleg. U ziet het: de mogelijkheden zijn eindeloos bij deze gezellige tearoom in Hoorn!

Benieuwd? Informeer ook eens naar de mogelijkheden voor uw high tea in Hoorn.

Tearoom Gumbleton in Hoorn verzorgt een top High Tea, Hoorn

Kom ook genieten van een high tea in Hoorn!

 

Met uw high tea in Hoorn op de high-tea-Hoorn-pagina?

 

Hoorn kent verschillende leuke high tea locatie's. Wij willen u graag helpen om uw high tea locatie in Hoorn eruit te laten springen. Wij zorgen ervoor dat deze pagina hoog scoort in de belangrijkste zoekmachines. Op deze manier kunt u met uw high tea in Hoorn opvallen!

We bieden per pagina maximaal 2 bedrijven de gelegenheid om hun high tea te promoten. wacht dus niet te lang en meld ook uw locatie in Hoorn aan voor een presentatie op deze pagina.

Aanmelden of meer weten?

- Hoorn ligt in Noord Holland - Hoorn telt ongeveer 70.000 inwoners - In Hoorn kunt u lekker high tea-en...-