High tea Hoofddorp

U bent op zoek naar een high tea in Hoofddorp? Voor high tea tea in Hoofddorp kunt u terecht bij:high tea in Hoofddorp ? Laat PURE in Hoofddorp de catering doen!

PURE TEA & TASTE
voor high tea catering in regio Hoofddorp
023.5749920 / 06.49862111
Mail Website

HIGH TEA / LUNCH / HIGH WINE / KINDER-FEESTJE

PURE TEA & TASTE verzorgt een trendy en sfeervolle Catering. Tijdens elke gelegenheid, bij jouw thuis of op een locatie in Hoofddorp en omgeving Haarlemmermeer (ook voor bedrijven). Een vlotte gestylde tafel met strak servies, diverse melanges thee met de High Tea, of mooie wijnen bij de High Wine en daarbij natuurlijk heerlijke delicatessen. Een bijzondere lunch reserveren kan ook. Speciaal voor een kinder-feestje / kinder high tea is er een party-mand .

PURE TEA & TASTE creeert een fijn moment door middel van een moderne en stijlvolle presentatie. Thee en wijn hebben een symbolische betekenis. Zo staan ze voor bijvoorbeeld warmte & gezelligheid en relaxen & genieten. Een perfecte thee- of wijn experience zegt meer dan 1000 woorden. Je laat zien dat er tijd is gemaakt om iets speciaals aan te bieden…

Arrangementen:
HIGH TEA vanaf 16,50   |   KIDSPARTY vanaf 9,50   |   LUNCH vanaf 19,50   |  HIGH WINE vanaf 27,50

______________________________________________________


Uw bedrijf ? - voor High Tea in Hoofddorp

Wij zoeken nog een high tea locatie in Hoofddorp. Dus als u high tea aanbiedt in regio Hoofddorp en u beschikt over een eigen locatie (een cateraar hebben we immers al) dan is een vermelding op de High tea Hoofdorp-pagina helemaal zo gek nog niet.

Wij zorgen voor een hoge notering op de zoekopdracht "High tea Hoofddorp"? Dat is allemaal mogelijk via de High tea Hoofddorp-pagina! We bieden maximaal 2 high tea locatie's in Hoofddorp de mogelijkheid zich te presenteren op High tea Hoofddorp Lees hier meer over hoe u zich kunt aanmelden voor High tea Hoofddorp?

Verder hebben wij natuurlijk ook veel high tea locaties buiten Hoofddorp.

- Hoofddorp is onderdeel van Haarlemmermeer - Hoofddorp is een stad - Hoofddorp telt ruim 73.000 inwoners -