High tea Haarlem

High Tea in Haarlem? Voor een High tea in Haarlem ga je naar:

High tea   Haarlem, Hightea Haarlem, Haarlem

Grand Café Nobel - voor een ontspannen high tea in Haarlem

Spaarne 36
2011 CJ Haarlem
Telefoon: 023-5327034

Deze high tea in Haarlem wordt dagelijks geserveerd van 14.30 uur tot 17.00 uur. Vanaf 1 persoon kunt u gewoon binnenlopen en van een heerlijke high tea genieten. Op zondagen zelfs met live jazzmuziek op de achtergrond!

high tea bij Nobel in Haarlem, Lekker high tea-en en wandelen door het centrum van HaarlemDe high tea van Grand Café Nobel in Haarlem bestaat uit scones, quiche, bonbons, clotted cream, 3 verschillende sandwiches, rabarbertaart, brownie en cheesecake en natuurlijk veel gezelligheid. Om het af te maken krijgt u onbeperkt thee, met keuze uit 6 verschillende smaken.

Kom ook genieten van dit high tea arrangement in Haarlem en neem er lekker de tijd voor. Natuurlijk serveren wij ook graag een heerlijk glas prosecco, zodat u gezellig met elkaar kunt proosten.

Prijs: € 17,50. p.p (+4,00 p.p. met prosecco)
Reserveren: vanaf 8 personen gewenst. Kleine gezelschappen kunnen zo binnenlopen.

Tip: u kunt uw high tea ook combineren met een stadswandeling door Haarlem. (Prijs in overleg)

high tea op het terraas van Nobel HaarlemVerder kan Nobel ook uw high tea aan huis cateren. De heerlijke producten worden bij u thuis bezorgd voor een gezellige high tea in eigen huis. Eventueel met servies en een rondwandeling door uw buurt met een ervaren stadsgids..

Kortom, genoeg high tea-mogelijkheden bij Grandcafé Nobel in Haarlem. Neem gewoon eens contact op: Mail | Website

high tea haarlem, high tea, haarlemBagelbar - voor een high tea in Haarlem

Schagchelstraat 1
2011 HW Haarlem
023-5311747

Voor een High tea in Haarlem kun je terecht bij de Bagelbar. In de autovrijezone van Haarlem en op een steenworp afstand van de Grote Markt kun je ongestoord high tea-en. En wees niet bang dat de high tea uit alleen maar bagels bestaat, want hier in Haarlem weten ze heel goed hoe je een echte high tea op tafel zet! Ze bakken zelf overheerlijke taarten zoals homemade carrotcake, appeltaart, cheese cake, pecanpie en muffins, brownies, scones en chocolate chip cookies. Om al dit lekkers uit te proberen kun je het beste eens aanschuiven voor een high tea.

Je wordt uitgebreid verwend met verschillende soorten mini bagels, scones met jam, cream en verse aardbeien, een mini muffin, een chocolate chip cookie en een brownie en natuurlijk ook heel veel thee.

En voor wie het nog niet wist: Haarlem is één van de leukste winkelsteden van Nederland, dus combineer je high tea in Haarlem gewoon met een dagje shoppen en je dag is compleet. De high tea kan ook in een gecombineerd arrangement met een sloeptochtje door Haarlem genoten worden.

Kortom: kom ook eens high tea-en bij Bagelbar in Haarlem. (Oh ja, Bagelbar verzorgt ook high tea catering in Haarlem en omgeving)

Tip: geef een kadobon van Bongo voor een high tea bij Bagelbar Haarlem!
Haarlem, high tea bij Bagelbar Haarlem

--

Voldoende keus dus voor een high tea in Haarlem. Wilt u ook met uw high tea op de high tea Haarlem-pagina staan? Neem dan even contact op met High Tea Site Uw bedrijf? voor een vermelding. (Een van bovenstaande bedrijven betreft een voorbeeld en zal dan verdwijnen.)