High tea Eindhoven

Je zocht naar high tea in Eindhoven en kwam hier terecht

Op zoek naar high tea in Eindhoven? 

 

high tea eindhoven bij Eeckaerde

Auberge Eeckearde - High tea locatie in Eindhoven

Icaruslaan 28a
5631 LD Eindhoven
Telefoon: 0499-375537

eindhoven, voor een sfeervolle high tea, high teaDeze high tea locatie in Eindhoven is beslist de moeite waard! Auberge Eeckearde in Eindhoven is één van de mooiste en sfeervolste locatie's voor een high tea in Eindhoven. Met een prachtige tuin en een sfeervol terras, is dit een toplocatie voor uw high tea.

Auberge Eeckaerde is een nostalgische herberg uit de achttiende eeuw. Deze uiterst sfeervolle locatie in Eindhoven is naast high tea ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld recepties en familiefeesten. Deze high tea locatie beschikt over drie zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer.

high tea tafel in EindhovenAuberge Eeckaerde is veruit het sfeervolste partycentrum van Eindhoven en ver daarbuiten! Dus kom ook met uw gezelschap genieten van een high tea van Auberge Eeckaerde in Eindhoven.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw high tea in Eindhoven.


________________________________________________________________________________

High tea Eindhoven, Hightea Eindhoven, Eindhoven

Restaurant Fens

Keizersgracht 6
5611 GD Eindhoven
Telefoon: 040-2441855

Wat vroeger behoorde tot de voorrechten van de 'upper ten' wordt bij Restaurant Fens in Eindhoven weer in ere hersteld: de High Tea. Restaurant Fens is gevestigd in Eindhoven in een voormalige koetshuis dat op een schitterende manier is omgevormd tot restaurant. Dit prachtige monumentale leent zich perfect voor een high tea.

high tea in eindhoven bij fens eindhoven, hightea, eindhoven

De karakteristieke buitenkant van het pand , de grote kroonluchters, houten vloer en houten meubels zorgen voor een warme gezellige, persoonlijke en huiselijke sfeer waar u zich direct thuis voelt. U bent welkom voor deze high tea in Eindhoven vanaf 4 personen.

Eindhoven is natuurlijk ook een ideale stad om de high tea te combineren met een dagje Eindhoven. Naast de high tea is er genoeg te doen. Zo kunt u lekker gaan winkelen en daarna lekker bijkomen met alle zoete en hartige lekkernijen die een high tea biedt.

Kom ook genieten van een High tea bij Fens in Eindhoven!

________________________________________________________________________________

Pannenkoekfabriek de Gloeilamp - in Eindhoven

Eindhoven: high tea bij Gloeilamp

Edenstraat 13
5611 JM Eindhoven
Tel: 040-2692628

U kunt bij Pannenkoekfabriek de Gloeilamp in Eindhoven ook terecht voor een heerlijke high tea. U geniet tijdens dit high tea arrangement van diverse lekkernijen, zoals scones met clotted cream, diverse belegde sandwiches & petit fours.

Al dit lekkers gaat bij ons vergezeld door onbeperkt Blanche Dael thee melanges. Voor dit arrangement betaalt u een bedrag van € 19,50 p.p.

De high tea kan genuttigd worden tussen 12.00 uur en 17.00 uur van woensdag t/m zondag. Graag wel even vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch op 040-2692628.

Pannenkoekfabriek de Gloeilamp is sfeervol ingericht met een industrieel tintje. Kom ook genieten van een high tea bij de Gloeilamp in Eindhoven.

Wilt u op High tea Eindhoven staan? Lees hier meer over hoe u zich kunt aanmelden voor High tea Eindhoven Deze presentatie zorgt voor een goede notering in Google op de zoekopdracht "High tea Eindhoven"

- Eindhoven ligt in Noord Brabant - Eindhoven telt zo'n 213.000 inwoners - In Eindhoven kun je lekker high tea-en -