High tea Coopvaert in Rotterdam

High tea Coopvaert in Rotterdam

High tea locatie Coopvaert aan het Blaak in Rotterdam is geopend van vroeg in de ochtend tot in de late avond biedt. Deze sfeervolle locatie in het centrum van Rotterdam leent zicht uitstekend voor een high tea. Met uitzicht op de Leuvehaven en het beeld van Zadkine geniet u nog meer van uw high tea.

De hoge plafonds met de prachtige vide, de medewerkers en de gezellige inrichting doen u beseffen dat Coopvaert er voor u is. Coopvaert is gevestigd in Blaak 776 te Rotterdam. Wat ons betreft een toplocatie voor als u van een high tea wilt genieten in hartje Rotterdam!

Rotterdam staat natuurlijk wereldwijd bekend om de haven. Ook in verschillende van bovenstaande high tea locatie's in Rotterdam is daar wel iets van terug te vinden. De high tea zelf is op het thema aangepast, of de ambiance verwijst naar de havenactiviteit in Rotterdam.

Verder is Rotterdam één van dé winkelsteden van Nederland. Groot voordeel wanneer je high tea wilt combineren met winkelen in Rotterdam. En het mooie is, shoppen op zondag is geen enkel probleem in Rotterdam. En laat dat nou juist een populaire dag zijn voor een high tea.

Coopvaert - een sfeervolle high tea locatie in Rotterdam

high tea bij Coopvaert in Rotterdam

Blaak 776
3011 TA Rotterdam
Telefoon: 010 - 2800303

Laat je ook verwennen en kom snel eens genieten van een heerlijke high tea in het prachtige Rotterdam.

HELAAS - Deze high tea locatie is gesloten

Terug naar het overzicht