High tea Breda

Een high tea in Breda kun je krijgen bij:

 

High tea Breda, Hightea Breda, Breda

Reiscafé La Iguana - voor een bijzondere high tea in Breda

Veemarktstraat 42
4811 ZG Breda
T: 076-5143501

Deze high tea in Breda is met recht een bijzondere high tea. Eetcafe Iguana serveert de high tea op Latijns Amerikaanse wijze.

Dit high tea arrangement is ideaal voor een gezellige middag met Latijns Amerikaanse lekkernijen, smaakvol en verrassend! Dit high tea arrangement is vanaf 2 personen te reserveren en desgewenst geheel vegetarisch.

U kunt diverse spannende thee verrassingen proeven (o.a. bloementhee) en Iguana tapas gerechtjes, zoals tortillarolletjes.

Uiteraard, zoals u bij een echte high tea kunt verwachten, ontbreken de muffins en sandwiches niet. Je waant je volledig in Spaanse/ Zuid Amerikaanse sferen, en dat in hartje Breda!


Kortom: wilt u lekker high tea-en in Breda? Ga dan zeker eens kijken bij La Iguana in Breda.

high tea breda, breda high tea, breda
 

________________________________________________________________________________

Bono Beer - voor high tea in Breda

breda centrum hightea

Vismarktstraat 28
4811 WE Breda
Telefoon: 076 - 515 08 04 |  E-mail: bono@beren.nl

Nog een locatie waar je kunt high tea-en in het centrum van Breda; Bono Beer! Al vanaf twee personen kun je komen genieten van sandwiches, scones en diverse haritge hapjes.

Verder is thee onbeperkt inbegrepen. Voor deze high  tea in Breda moet je wel even reserveren. Voor actuele prijzen en aanbiedingen verwijzen wij je naar de website www.beren.nl!

________________________________________________________________________________

high tea-en bij de colonie, bredaPaviljoen de Colonie - voor high tea in hartje Breda

Grote Markt 26-28
4811 XR Breda
T: 076 - 52 140 82

Paviljoen de Colonie is gevestigd op de Grote Markt in hartje Breda. Dat is natuurlijk ideaal, want wat is er nou lekkerder dan na een dagje shoppen neer te ploffen en je te laten verwennen met allerlei zoete en hartige versnaperingen? Paviljoen de Colonie is met uitzicht op de Grote Kerk van Breda een unieke plek voor iedere gelegenheid.

De high tea van de Colonie bestaat uit een ruime selectie heerlijke hapjes, zoals je bij een goede high tea kunt verwachten. Natuurlijk ontbreken daarbij de scones, muffins en verschillende sandwiches niet.

Deze high tea in het centrum van Breda is te reserveren vanaf 2 personen.

---------

Meer high tea in Breda >>

Verzorgt u ook high tea in Breda? Wellicht is een presentatie op High tea Breda dan iets voor u! U zult daarmee hoog scoren in Google op de zoekopdracht "High tea Breda". Wilt u op High tea Breda staan? Neem gewoon even contact met ons op voor plaatsing op High tea Breda