High tea Bloemendaal

Op zoek naar een leuke high tea in Bloemendaal. Stop maar met zoeken.

High tea Bloemendaal, Hightea Bloemendaal, high tea

De Uitkijk 't Kopje - voor high tea in Bloemendaal -

Hoge Duin en Daalseweg 6
2061 AG Bloemendaal
Telefoon: 023-5251162

Restaurant De Uitkijk op het Kopje van Bloemendaal is een toplocatie voor een high tea. Het restaurantbiedt een schitterend uitzicht op het natuurgebied De Kennemerduinen.

Een high tea bij De Uitkijk in Bloemendaal bestaat uit de volgende hapjes:
- Zoet: scones met room, marmelade en honing, diverse verfijnde taartjes, 2 soorten cake, slagroomsoesjes, petit fours champagne en petit fours crème, bonbons en fijne roomboterkoekjes.
- Hartig: sandwiches met zalm en komkommer, sandwichesmet achterham en kaas, sandwiches met brie, hartige bladerdeeghapjes.

Een high tea bij De Uitkijk t Kopje in Bloemendaal is mogelijk vanaf 30 personen. Je kunt iedere dag high tea-en in Bloemendaal. Dit is mogelijk van 14.00 uur tot 16.30.

High tea-en bij de Uitkijk in Bloemendaal

Of een van onze andere adverteerders op High tea Bloemendaal. Deze pagina zal snel verder worden gevuld met informatie over High tea Bloemendaal

Bovenstaande high tea is een proefplaatsing. Wilt u op deze plek op High tea Bloemendaal staan? Neem even contact op met High Tea Site voor een vermelding op High tea Bloemendaal. Een vermelding op High tea Bloemendaal zorgt voor goede resultaten in de zoekmachines op High tea Bloemendaal.

-Bloemendaal is een kustplaats in Noord Holland - Bloemendaal telt 22.000 inwoners - u kunt heerlijk high tea-en in Bloemendaal ;-) -