High Tea Arnhem

Op zoek naar een leuke high tea in Arnhem? Dan kunt u het beste even deze pagina bekijken. Onderstaande locaties zijn gevestigd in Arnhem én verzorgen een heerlijke high tea!

Arnhems Meisje - de lekkerste high tea van Arnhem

Arnhems meisje, high tea

Broerenstraat 41
6811 EB Arnhem
Telefoon: 026-4464040

Arnhems Meisje Bij Arnhems Meisje kunt u dagelijks terecht voor een high tea, tussen 13.30 en 17.00 uur. Ook kunt u kiezen voor een luxe variant voor een kleine meerprijs.

Arnhems Meisje is gevestigd in de oude binnenstad van Arnhem met in de nabijen omgeving de Eusebiuskerk en het Duivelshuis. De historische sfeer is nog volop aanwezig en de verschillende ruimtes zijn vernoemd naar oude bewoners. Ons advies: ga zelf eens kijken in Arnhem en geniet van de heerlijke high tea.

 

high tea hotel arnhem, arnhem, high teaHotel Arnhem - voor een high tea in Arnhem

Amsterdamseweg 505
6816 VK Arnhem
Telefoon: 026-4821100

Hotel Arnhem is ideaal gesitueerd om een high tea in Arnhem te combineren met een dagje dierentuin. Burgers Zoo ligt immers ook in Arnhem. Verder kunt u een dagje winkelen in de beste winkelstad, namelijk ook Arnhem daarna lekker ontspannen met een high tea. Als u meer van natuur houdt zit u ook goed in Arnhem: Natuurgebied de Hoge Veluwe mogen we onze buren noemen. En wat is er nu lekkerder dan een dagje fietsen of wandelen en dan af te sluiten met een heerlijke high tea bij Hotel Arnhem?

Komt u ook ontspannen, winkelen, genieten en high tea-en in Arnhem?

------

Verzorgt u high tea in Arnhem en wilt u dit kenbaar maken via High Tea Arnhem? U kunt in plaats van bovengenoemde high tea locatie in Arnhem komen. Hotel Arnhem dient als voorbeeld. Dus: wilt u hoog scoren in Google op de zoekopdracht "High Tea Arnhem"? Lees dan hier hoe u zicht kunt aanmelden voor High Tea Arnhem

high tea in arnhem, voor lekker high tea-en in ArnhemArnhem staat al jaren bekend om zijn binnenstad. De binnenstad van Arnhem is ook al meermalen verkozen tot beste binnenstad. Ideaal dus om lekker een dagje te winkelen of het centrum van Arnhem te verkennen. Natuulijk is de high tea dan een goede afsluiter. Lekker bijtanken met lekkere zoet en hartige hapjes en thee na een dagje Arnhem.

-Arnhem ligt in Gelderland - Arnhem telt zo'n 146.000 inwoners - In Arnhem kun je goed high tea-en -