High Tea Apeldoorn

Wilt u high tea-en in Apeldoorn? Voor een high tea in Apeldoorn kunt u terecht bij:

high tea apeldoorn, apeldoorn, high tea bij het Apeldoorns koffiehuis
Het Apeldoorns Koffiehuys - High tea in Apeldoorn

Korenpassage 37
7311 LZ Apeldoorn
Telefoon: 055-5760790

Deze high tea locatie in Apeldoorn doet in eerste instantie voornamelijk denken aan koffie. Maar dat betekent niet dat ze daar niet weten hoe je een high tea moet verzorgen. Bij het Apeldoorns koffiehuis krijgt u een keur aan lekkernijen zoals tsjechische honingtaart, quiche , kaasstengels, mini sandwiches, zelfgemaakte appeltaart, carrot cake & brownie en nog veel meer.

Wellicht een idee om te gaan genieten van deze high tea aan het einde van een uitputtend dagje shoppen in Apeldoorn. Laat u ook heerlijk in de watten leggen met deze heerlijke high te in Apeldoorn.

Apeldoorn: Royaltea Giftshop en high tea locatieRoyaltea Giftshop & Tearoom

Koninginnelaan 89
7315 BP Apeldoorn
Telefoon: 055-5769385

De high tea van Royaltea bes taat uit 4 gangen en bij iedere gang krijgt u een bijpassende thee. Verder bestaat de high tea uit scones, sandwiches en vele andere gebruikelijke hapjes. Bij deze locatie in Apeldoorn is het ook mogelijk een gepersonaliseerde taart te bestellen.

De high tea duurt minimaal anderhalf uur. Het is hier overigens ook mogelijk om de high tea als diner te bestellen!
De winkel in Apeldoorn

Wilt u met uw high tea in Apeldoorn op de plek van bovenstaande voorbeeldpresentatie staan? - Dat kan. U zult met een vermelding op de Apeldoorn-pagina hoog scoren op "High Tea Apeldoorn" in Google. Dat wilt u toch ook? Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden op High Tea Apeldoorn.

high tea apeldoorn, voor high tea-en in Apeldoorn

High tea in Apeldoorn is hot. Apeldoorn is een leuke winkelstad met allerlei leuke straatjes. En wat is nou een leukere afsluiting van een dagje shoppen in Apeldoorn? Juist, een heerlijke high tea in het centrum van Apeldoorn. De high tea bestaat uit allerlei zoete en hartige lekkernijen, met natuurlijk veel thee. Ideaal om uw dagje Apeldoorn mee te besluiten.

Apeldoorn is nieuw op High Tea Site! We zullen de Apeldoorn-pagina zo spoedig mogelijk verder invullen met informatie over high tea in Apeldoorn. Kijk voor locaties ook eens op High Tea Apeldoorn