High tea Mijdrecht

Op zoek naar high tea in Mijdrecht? U kunt heerlijk high tea-en bij de volgende high tea locatie('s):

Karin van Dierendonck - nu ook voor een ontspannen high tea in Mijdrecht
high tea Karin v Dierendonck MijdrechtTuinderslaan 4
3641 PZ Mijdrecht
Tel: 0297-273265
Website

high tea kan na een workshop in Mijdrecht bij van Dierendonck BloemenHet begon allemaal in Engeland rond 1840. Anna, de 7e hertogin van Bedfort had steeds laat in de middag trek. Wachten tot het diner wilde ze niet en ze liet een extra maaltijd bereiden, met daarbij verschillende soorten thee. Al snel namen veel mensen dit over en de eerste aanzet tot de hedendaagse high tea was een feit. de high tea tea of afternoon tea werd een trend onder veel vrouwen van stand.

Tegenwoordig is de high tea voor velen een leuk uitje met allerlei zoete en hartige lekkernijen. In Mijdrecht kunt u bij Karin van Dierendonck terecht voor een heerlijke high tea, eventueel voorafgegaan door een leuke workshop.

Tijdens de high tea wordt onbeperkt thee geschonken in diverse smaken, waaronder kersen, aardbeien, Earl Grey, Ceylon, rooibos, sinaasappel, enzovoorts. Wij serveren de high tea in drie varianten: High Tea, Afternoon Tea en Luxe High Tea.

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de website.

High tea Mijdrecht, Hightea Mijdrecht, MijdrechtRestaurant Le Virage- voor een High tea Mijdrecht

Hofland 212
3641 GK Mijdrecht
0297-593336

Zoekt u een High Tea locatie in Mijdrecht? Ga eens kijken bij Le Virage. Bij Le Virage in Mijdrecht verzorgen ze graag een uitgebreid Engels High Tea voor u en u uw gasten. Met allerlei zoet en hartige hapjes wordt het een High Tea zoals een High Tea moet zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden.

High tea in Mijdrecht kunt u doen bij Le Virage

Deze pagina zal snel verder worden gevuld met informatie over High tea Mijdrecht

Wilt u ook op High tea Mijdrecht staan? Neem even contact op met High Tea Site voor een vermelding op High tea MijdrechtWilt u op High tea Mijdrecht staan? Dat kan! Neem contact op voor plaatsing op High tea Mijdrecht

High tea recepten?
High tea party?
High tea catering?